Tuesday, December 29, 2009

my day in the morning while on my way to school

do you know?
I usually get up at 6, that's mean sometimes I get my subuh at that time hahahaha what dodol me --"
i wanna be a discipline person, well but it's hard 4 me, but I'll never tired to keep try, cause I have my chance ^^
ok after that, i take a bath and so on till prepare to go to school i just need 20 minutes ^^
from get up till wear my shoes :D
but I must waiting my father, so we usually going to school 7.20 or 7.15
but when the week of my mom's trade of foods, I always going to school early, at 6.30
naah at that time, on my way to school, what I did is just look at the right side of road, what I looked at?

I find a bus of Al Rowad, which he take a bus with <3
as I know, he took a white bus of his school x)
how glad when I saw that bus, even tough the windows is black --"
but I'm happy, I can feel our hearts :)

Monday, December 28, 2009

2009 to 2010

I can't believe it, well believe it or not :))

I just feel like yesterday I celebrate the new year of 2009, and now?

I can remembered how I celebrate the new year of 2001....
at that time, we all celebrated in Embassy, how cool
I saw the moon, there's sumthing that like circle around the moon, ergh how I explained it but it was so beautiful really...
 and now we will going to 2010 ><
the special thing is him...
thank God u meet me with him, I don't know what will I do know when I'm not meet him :D

so what's the plan ?
me and my friends of Dulasmangka already made a plan that we will celebrate it in Sofy's house :D
after bimbel, n dunno we will stay 1 night between at Sofy's house, or Icha's house or Tasya's house?
humm, my sister's here :D
I called her Unni ^^
so what a great time, that I'll celebrate the new year with her and my Dulasmangka...
wish that I could celebrate it with him too, amiin

Friday, December 25, 2009

last night

ok so Me and my cousins went to malahi *arab's dufan, like that but not big as in Indonesia, but yeah I've fun there :D

I love my handphone, coz it useful for take a photos, hihihi :D
we can control the white balance and so on, how good sony ^^

and bcause of that, I want my cellphone still with me, so I turn it off, and put it in my glasses box, hahaha and the result is "pass" :))

we played gurita, omg, so fast, and I have fun with it coz while playing with it, I'm using my Ipod hihihi with a good song, how cool :D

*egh berantakan*

till I went home safely and slept, ups I send him a message before :D

my childhood

well, about my sister
before I born, my sister scared of dolls, many dolls that she don't want to play with it
till I've born, and when I'm at 4 years maybe, I start to play with it and my sister was not scared anymore :D
well day by day we collected many dolls from our friends or we bought it and we named its dolls hahahaha

so many names, Ista (from it doll, written on it "It's a girl" ga nyambung ya jadi Ista, it should be Itsa :P), Cici (Cici Paramida kale), Uin (dari pinguin), Nina, Minnie, Bebek, Bobi and so on.

hahahaha when we named it. we even don't know where we got an inspiration from where so we named it :P
aaannd, we always took a bath together, and it's took a long time in the bathroom, we always took a bath till our mom knock out the door, we played with the water, laughed together, jump, all in the bathroom while we bath =))

oh my, wanna go back at that time ^^

Tuesday, December 22, 2009

bimbel

bimbel hari ini adalah kimia, yang disampaikan oleh mahasiswa dari ksu, S3 booo
masya Allah hebat banget ya, so yang ngajar 2 orang.
siangnya kita pada heboh ngakak haha hihi sana sini, pukul2anlah, dorong2anlah
eeh pas bimbel dmulai, pada teler (dodol)
gimana yah, pas bimbel fisika, yang ngajar 3 orang, kecepetan, pada bingung
sekarang temen2 malah pada bingung n ngantuk, ngajarnya slow, mahasiswanya juga baik, mereka nanya ke kita, "ada pertanyaan?" tapi kita diem aja, ada juga nanya tapi dikit, lemeslah --"
suasana g hidup banget, hening.. kriik kriik
pas pulang, baru deh pada bangun lagi, komen bla  bla bla n bla  dan pulang

tentang permen lolipop asem

temen2 pada pengen semangat belajar alias menghilangkan ngantuk, jadi belilah kita semua di koperasi sekolah yang 1 real dapet 2
so, pas pelajaran dengan izin "biar bangun n g ngantuk" maka makan itu ampe abis
jadi g tidur d ^^
but the result is :
aseeeeeeem, gigi sepet, griug2 bkin gmanaaa gtu hahahaha
besok2 pada g beli lagi kcuali icha =))

hahaha Dulasmangka I love you all :)
what a good moment with them n him

I love u too my love ^^

Friday, December 18, 2009

yesterday :D

pagi2 bangun jam 7.30, waaaaa langsung siap2 mandi dsb n brangkat ke skolah, dan telat 15 menit --"
ini yang kedua kalinya, so pelajaran pertama pak kepsek, beliau dsiplin banget masya Allah :D
jadi ditegur d :D
iya tika dah yakin bakalan ditegur, palagi ini yang kedua kalinyaaa
tika tu sebel aja dah pasang alarm malah dmatiin, sifat nunda di tika nih yang musti diilangin ><

ok, pagi itu dingin, tika mam, abis ntu semangat d bimbel, dah pas slesai bimbel, kita sekelas sepakat buat ngedekor kelas sebagai penyemangat ! ! ketimbang klas kotor dkk *huaah alhamdulillah ^^*
so ini jadinya, dari jam 2 ampe jam 5 :D:D


bagus kan? ^^

abis itu sepakat 1 kelas klo uda di pel g masuk kelas lagi biar bersih n kering ^^

dan setelah itu kita makan mie bareng2 n duduk diluar huaa seru banget deh xD
sesudah makan maen truth --"
pas giliran tika, mereka nanya : gmana hubungan tika sama ttuuuut (disebut namanya)
yaa tika akhirnya jujur aja deh, gini bla bla bla, n ryan bilang "ko gue gak tau yah?"

wkwkwkkwkw :P
jadi sekelas dah pada tau, gpplah ^^
share, toh mreka dah tika anggep saudara sendiri :)
__________________________________________________________________

ok ini malemnya, tika seneng banget pas pulang masuk mobil, k nana bilang klo dia mau ke seberang KBRI huaaaaaa tika berarti bisa ketemu dia duun hihihi xD
alhasil sms n chat ma dia blablabla
teruus, tika nanya "tar ke seberang ga?"
tika tu sebel klo jawabnya "gak tau deh"
hiihh, ywd abis ntu tika berangkat deh k KBRI, gtw knapa pas dia bilang gtw deh itu tika ada perasaan sedih gtu :P

pas nyampe tika langsung ke KUDU *mata mencari2 dia :P
nunggu di KUDU, agak lama, mulai sebeel *kangen banget mpe sgininya dah :">
dan...

nangis deeehh *aduh jelek banget et dah xD
terus tika langsung apus tu air mata, pake tissue, dan setelah itu merenuuung aja nungguin, liat ke jendela mulu, ko g ada yaahh
tika kaget banget tau2 dia dah masuk aja ke KUDU n liatin tika
huaaaaaaaaaa tika jadi g enak, mustinya g usah pake acara nangis segala ni air mata nyebelin deh :P
abis itu seneng banget deh, akhirnya ketemu lagi xD
alhmdulillah y Allah ^^
so sweet kita poto2 meski bareng2 ma temen2 yang lain huh :P
gpp d yg penting ada d sebelah <3

n dia nunjukkin rupanya dia tuh tau klo tika nangis, dari k nana --"
waaaaaaaaaaa
humm gpp d :D
malu tapi xD

oia tika seneng banget ketemu lagi sama diia, tapi tika jadi mkir d klo tika ke indo nanti TT_______________TT

rambut dia ternyata subur yah masya Allah ^^
cepet banget dah tebel aja :P
tika suka banget pas bulan Ramadhan, dia rambutnya pendek, berdiri gtu, spike xD
waaaaaaaa *ngaku :P 
itu style dia yang paling tika suka :D


dah gitu pake kemeja, keliatan rapi ^^
oia kmaren k nana isengin dia buka bawah topi jaketnya n nanya ke tika "ada pulpen ga?"
hahahah k nana bisa aja :D

oia ada poto tika n dia sama2 lagi gendong syifa xD
seneng d, pas pulang tika smsan ma dia wat OL
pas OL statusnya apa ya?panjang banget, tapi tau g sih, klo dia gtu jadi melting deh huaaaaaaaa

so glad to be with you yah <3
miss u ><

mustinya yesterday never end :')

Tuesday, December 15, 2009

my plan

humm dari yang nanya tika mw kuliah dimana, dengan mantap tika menjawab, insya Allah Komunikasi D3 IPB :)

pasti ada kalimat gini "knapa g S1 aja skalian?tanggung lho"
iya si, tapi sekarang gini, tika ambil S1 n syukur klo jurusannya emang klop n tika ngerasa nyaman dsitu, tapi klo cuma demi S1 tapi g cocok kan sama aja tar buang2 duit, tika ngerasa g cocok, n mubazir, nauzubillah

gpp D3 tapi cocok n tika ngerasa nyamann dstu, daripada engga? ya kan :D
rencana kedepan, Allah bakal ngasih yang terbaik untuk hambaNya, just keep struggle n keep pray, berusaha yang terbaik for my Allah n my parents, and also my family :)

our class

haha kacau dah, gara2 kemaren nak perempuan pada ngumpetin sepatu2 nak laki, ryan achmad n fadil

hari ini, pada bales --"
sofy, tasya, manda, annie n icha sepatunya yang sebelahnya doang diumpetin
heboh dah, hp juga ilang, dah gtu  direkam diem2, kamera hp ditaro di balik bunga, jadi pada g nyadar kamera tersembunyi =))

pinteerrr dah

ada 1 jam lebih pada nyari sepatu kepotong sama pelajaran, jadi mereka pada g pake sepatu, masih sendal, dah gtu pada kedinginan, y amppuun dah
hp ternyata ketemu duluan, tiba2 di kotak tissue ada tissue padahal stok dah abis, ternyata hp dbawahny, annie yang notice, ko tau2 ada tssue :P
annie mantep dah

dah gtu sekarang sepatu, masi dicari, n ternyata punya tasya ketemu, di kolong meja annie, tinggal punya ber4 yang lom ketemu, n mw tw dmana?

terlalu pinter anak laki --"
di TONG SAMPAH diplastikin, dtaro dibawahny, haduu kacau
yang g diumpetin cuma punya aisya, klo tika n farah kan pas lagi g sholat tuh hihihi :P
tinggal dompet icha yang lom ketemu, gtw de tadi kabarnya dah ketemu apa blom

ni masa2 SMA, huaa g kebayang d klo tar lagi bakalan lulus *amiin moga dengan nilai2 80 keatas, amiin x)
n kuliah T___________T

Monday, December 14, 2009

98 more days left

UAN

iya bisa dkata sekitar tu hari lagi :D
tika harus siap n pasti bisa *amiin y Rabb
dah gtu ini mw semesteran, huaa abis ntu ikut USMI D3 Komunikasi IPB *moga diterima amiin y Allah x)
semangaatt

tika akhirnya bisa chat juga ma ka Fika, ka fika kan kuliah dsana, n ini taun terakhir, ka fika jelasin klo komunikasi tu pinter2 gaul aja, n tugas terakhir paling buat radio sma film gtu
dokumenter paling mantap tu :D

hihihi huaaaaa jadi makin semangat deeh ^^
 jadi semester 1 klas 3 SMA n hasil UAS n UAN nanti harus baguuuss *amiin xD
mohon doanya yah :)

hari ini?

abis deh hari ini dicubit cubit ma hamlong --"
mana pas tika teriak, eehh dia ikutan teriak, pinteer pinter
pake acara lari2 lagi, tu anak mang g bisa diem x ya?
n korbannya bukan tika aja, ada tu adek klas lain juga kejar2an mukul2an => always --"

LOL =))
________________________________________________________________

hari ini dingin, oia tika n aisya olga di KBRI, n kita olahraga sama adek2 klas, namanya Bola Tangan, y ampuun heboh banget deh, anak2 perempuan pada teriak2 kayak orang kecopetan, nauzubillah
jadi capeknya bukan karena sekedar lari2, lebih cape karena teriak2 merebut bola, dasar perempuan, maen tarik rebutan tu bola, untuung kagak kempes

ada tu videonya tar tika upload :P
dah gtu curangnya, kan pake gawang bola kaki, karena kesel, 1 gawang yang mustinya 1 kiper, malah jadi dijaga 5 orang, curaaaaang
hahahahahhaha

kacau tapi nyenengin, lumayan buat tangan yang tadinya kaku jadi hangat ^^
how good :D
pas di bus, Aisya showed me her song Coldplay - The Scientist, she said, it was her and his song :P
kwkwkwkkw how sweet

Friday, December 11, 2009

:)

ugh, udah bimbel, yang gak diarepin malah dateng, itu sakit --"
tika lagi butuh fit nih, buat belajar ><

emang bener, sebenernya g ada yang perlu ditakutin, cuma mental aja, emang bener juga kata kepsek
"UAN itu apa bedanya sama ulangan umum?sama semua, cuma mental yang lemah aja yang buat down" nauzubilllah dah klo mental lemah

huaaa jadi tika harus nyantai tapi serius ;)

hihihi :D

SEMANGAT! ! ! !

_____________________________________



about him ?

he's different, tika tu suka banget dia suka ngedukung n ngasi semangat, beda ma yang lain ><
huaaa hepi banget deh , rencana Allah tu indah banget, udah ngedatengin dia kesini n mempertemukan tika ma dia huaaaaaaaaaa xD thank u y Allah ><
itu aja dah syukur, coz, karena Allah, lewat dia, yang bkin tika makin sering NYENGIR ato kata halusnya SENYUM :)

makin buat tika ngerasa klo hidup itu indah, emang bener yah, smakin kita sering n pandai bersyukur, maka Allah bakal nambahin nikmat itu ^^
mogaaa tika termaasuk hambaNya yang pandai bersyukur *amiiin*

tika emang mudah suka sama orang lain, tapi susah buat lebih dari suka....
and he's the one that makes me fall in love with :)
thank u God xD
i never felt like this before....

oia dia pernah jawab n jawaban dia tu adalah jawaban yang tika harepin xD
i ever asked him

"will u want to still here to stay with me?"
and he answered

"insya Allah yes"
the point is => Insya Allah

waaaaaaaaaaaaaaaa I LOVE IT xD
I'm happy, yea not like others, they always said yes, without say Insya Allah
I know that's not a big problem, but u know, say Insya Allah is better than say yes, coz only Allah knows the future will bring us, specially when we make a promise, my God, I'm afraid of promise....

Monday, December 7, 2009

Aisya

hahahahaha what a cute baby, look, tika tu mau coretin alis biar cantik, but...
the result : 



NOT GOOD, LIKE SHINCHAN hahahhahahahahha xD
she smiled lol, she looks cute here xD
^^V



Aisya : uh cousin, u makes me looks ugly, don't make a fun at meeee xD

UAN

huiih I got information that UAN will be start on 22th March 2010 ! ! ! !

I'm optimistic that I can do it, I can pass it with a good mark amiin xD
y Allah, please, tika gmw cuma lulus saja, tapi tika mau lulus dengan nilai rata2 9, dengan nilai baik, memuaskan, dan bisa buat senyuman di bibir Mama n Ayah ><
Tika yakin Tika pasti bisa, y Allah, hilangkan dulu mood hamba wat haw2, keluyuran ato hiburan lainnya, buat tika semangat belajar, biar bisa ngeraih apa yang tika inginkan...
dah gtu tika mau kuliah di D3 jurusan Komunikasi, artinya tika harus mandiri nantinya ><
y Allah berikanlah kemudahan dan kecerdasan dan kepintaran pada hamba dalam menuntut ilmu, dan long memory di otak ini agar semua yang diajarkan guru2 dapat meresap di otak dan pada kdepannya dapat tika amalkan, amiin x)

y Allah kabulkanlah doa tika, amiin
Love U Allah :')

GANBATTE TIKAA XD

it's raining...



well, today I feel happy, unhappy, mixed :P
u could say it happy, coz rained till I can see the rainbow, how beautiful
thank u God, to give me these normal eyes alhamdulillah :)

humm it makes me more miss him T___T
really, kita tu yang namanya ketemu jarang banget, ada si 1 bulan beberapa x ketemu, tapi tetep aja, bagi kita tu g cukup, pengennya klo ada STOP TIME huih how happy deh xD


this is the situation of rain in the yard of school :D

how beautiful masya Allah, isn't it? :D


Thursday, November 26, 2009

*hmm just practice how to speak and try to improve my english now using Blogspot :P
I just want to know how's my english?

nothing in this world that we cannot do, Allah said that Allah will not change their (humans) destiny except their do the propose to change their life...

now my plan is improve my english...i believe that i can ^^

I will do my best then ^^ *insya Allah :D:D

hmm I like Korean, Japanese, Arabic, and English language, I want to speak these languages fluently, amiiiiin y Rabb ^^

so, I didn't want to only learn english language, but also that 3 language ^^

I wish I can xD

Wednesday, November 25, 2009

funny

so my cousin's family was moved their house, but, bcause my uncle was throwed his bed, so he gave his bed to my family, kebetulan juga kasur yang punya tika dah rusak, jadi skalian ganti deh

nah kasur yang lama tika n ayah bisa pindahin berdua
but...
yang baru ini gedeeee, lebih tinggi daripada kasur yang lama, pertama tika ayah n k nana..
namun..

tika : hueeekk tak berdaya, huaa g kuaatt huahahahaa lemes niiih
k nana : laah hahahahahaha coba kubantu.....hueee g kuaaat hahahaha
tika : k nana!! jangan bkin ktawa, tambah lemes g kuat dorong ni kasur gede gubraks dah
k nana : ywd bangunin k adiii

kita berdua make adi to wake up...
k adiii ayoo bangguuun kita tak berdaya, g kuat angkat tu kasuur hahahahhaa
(k adi yang lagi hoaaheem jadi bangun ketawa2 juga dah gara2 kita bangunin juga ketawa2)

ywd alhasil kita berempat dorong tu kasur gede, macem2 suara keluar

ayah : hati2 nak eiiihh
mama : awas nak awas nak hati2 tar kejepit
tika : durooong durooong
k nana : huahahahhahahaa awaaas kejepiiit
k adi : ieeeh eeiiihhh (dengan susah payah) 

=))

sampee deket ranjang, kata ayah ayoo angkat ala BAN
k adi nanya ke tika

k adi : tika, kau tau kan angkat ala ban gmana?
tika : gak tau

ywd jadi angkat bla bla bla dputer dsb, kita berempat angkat, eehh mama sempet2nya dateng bawa bakso =)) dah gtu dtinggalin

gtwnya....

eh kasurnya ko g muat??
itu salah arah
wah puter lagi dun?
ywd angkaat lageee
k adiii pada teriak k adi =))
takada tenaga semua neh 

akhirnyaa...

selesaaii :D:D
tika loncat2 :P

Monday, November 23, 2009

I'm proud of u Mom and Dad :)

my dad is really cool, I'm proud of him
well my dad know what my mom's doing at home, they are busy, and I feel lucky to be born in this family, thank u God :)

my Dad is a cool man that I ever know xD
my Mom is a good woman that I ever know x)

ayah selalu nanganin klo ada peralatan rumah tangga yang rusak, langsung diatasin, bantuin mama nyuci baju, kadang nyuci piring, bahkan nyedot rumah ! disamping itu beliau suka sibuk di kantornya alias sekolah :D ngurus ini itu bagian administrasi, tanggung jawab, success 4 u mom n dad, amiin :) masya Allah


mama selalu dengerin curhat anak2nya, mama meski sibuk masak selalu menyempatkan diri ngasi waktu untuk anak2nya, mama g pernah ngeluh, her love, her care huaaa can't explain it with words :')
I'm proud of u mom, <3 u masya Allah
they love their children ouh God so sweet Alhamdulillah :)

sedangkan tika?
tika juga kadang nyedot rumah, nyetrika, masak klo lagi hari libur, klo pun hari skola klo lagi sempet aja :D
but I'm not as good as them huhu T___T wanna be more good than them :P

hihi tika pengen d punya suami yang sifatnya kyk ayah, amiin :D
ayah tu orangnya kocak, adaaa aja yang djadiiin bahan wat omongan yang lucu2 ^^
mama juga, ketawanya itu lho, klo denger ketawa mama yang dah puas banget, tika jadi ikutan geli, ketawa bukan karena cerita, tapi karena ktawa mama ^^

yang tika salut dari mereka, mereka selalu berusaha mendidik kita ber5 saudara ini :D
yang paling tika inget :

-jaga lisan, jangan ampe nyakitin hati orang lain

-berusaha tulus n ikhlas sama orang lain

-jadi orang yang pemaaf

-disiplin *ini nih yang susah

-klo makan teratur, klo di depan umum, soal makan itu sensitif, jadi harus hati2, g usah ikut berebut deh klo orang2 pada berebut

-sikap ke orang lain
-nada bicara, klo kasar pasti orang nerimanya lain
-jaga diri, terutama perempuan ^^ banyak ni aturannya, kata mama perempuan itu sensitif, paling mudah dapet omongan klo dah gini n gtu nauzubillah, n kata mama perempuan tu harus paling jaga dirilah, jangan mudah terpancing ^^

Makassar 2nd

Saturday :D:D

haha this is the 1st day at Singgasana Hotel
we check in, I got 1 room with Munawaroh yeehha she is a good girl ;)
well when we already in our room, I told her,

tika : hoaaa how good, look! we can see Pantai Losari from here haha how good our room, OK I choose my bed beside the window
muna : huaaa u can't I want there huhuh
tika : aw c'mon sapa cepat dia dapet hehehehee :P

but
the opening ceremony was postponed tomorrow hueeeh
so tonight we only got dinner and talked to each other, and Mr. principal told us to get sleep well 4 tomorrow morning.
but Mr.principal had a meeting with all of principal of SILN
the result is :
I got number 3
Muna got number 3
Manda got number 2
Tasya got number 2
Yasmin got number 10 or 8 ya?
Fatma got number 2
Fira n Tannya Fida n Farah doesn't got number coz they do math n economic, physics and biology :D

OMG, we got the 1st number xD
I must prepare 4 tomorrow, I got performance tomorrow huaa so I sent messages to all the people I love :P hihihihi

Sunday night :

well at 8 acara mulai, humm tika duduk ma huda, baca2 doa biar tenang n keep pray to the God, till the time has come, and g kerasa...Finished xD
hoee dah bebaaas n alhamdulilah my friends told me that lebih kompak lebih baik dari Gladi Bersih, lebih baik ^^

huaa leganyaa :D:D
thank u God

Monday :

udah lega, hari ini semuaaa tampil ! ! !
story tell, nyanyi SD, SMP and SMA termasuk matematika SD
bused dah pontang panting sana sini nih, awalnya matematika SD n nyanyi SD
yah ywd d pada nemenin Yasmin semua, coz dia nyanyi.
and abis itu sekitar deket2 mw dzuhur, manda siap2 mw tampil, so pada naik ke kamar :D
tika n muna menyempatkan diri klo abis sarapan always sleeping *ni arabnya masih kebawa2 hahahaha tiduuur muluu
hebatnya suara p masykur mampu membangunkan kami =))
hufft selama di Indo tika kurang tidur, makanya nyampe arab puas2in dah tuh tidur ZzZzZzZz

abis manda slesai tampil tasya n fatma, nah ini tuh tabrakan banget, nomer mreka rada2 deket, jadi pas tasya tampil, g lama fatma tampil, jadi kita bolak balik, sayangnya pas tasya selesai langsung ke tempat fatma n rupanya fatma dah selesai T___T
kita saling kasih semangat bagi yang mau tampil, lagian kita kan 1 tim, layaknya udah kayak keluarga ^^ aww I like this :D

udah pada bebas semuaa, langsung sorenya kita jalan2 tapi g shopping nahh dsinilah tika ketemu Romy Rafael :))
awalnya g percaya, tu kayaknya tika pernah liat, gtw knapa langsung terlintas aja ROMY RAFAEL, hiaa tika katroo deeeh kayak g pernah ketemu artis aajaaa *emang ia si blom pernah ketemu huahahhahahahaha*
tika pengen foto bareng, tapi anak2 pada takut, dah mikirny yang engga2, hahahahahhhaha
diantara pikiran2 itu adalah :

-kita begitu deket langsung dihipnotis
-pas sadar udah diketawain sama orang2
-nanti jadi dihipnotis ini itu
-lebih baik menjauh daripada ntar kayak di acara2 TV itu lho
-g usah poto ah takut
-pikiran kita pasti dibaca deh sama dia, jangan2 kita abis ini mw kmana dia ngikutin lagi hyiii

Tika : huaa pengen fotooo, haduuh (tika pikirannya lain sendiri, sempet2ny iseng) tar kita kayak gini
TV : inilaah anak SIIIR *tuing (mata innocent, pala miring ke kanan semua pada baris abis dihipnotis berdiri)
temen2 : gyaaaaa

ahahahahhhaha
Romy tuh dah nunjuk kita, karena kita rombongan, tapi gara2 pada gayanya menghindar, so gak jadi deh, padahal managernya dah mw nyamperin --"

itu pas di Pantai Losari, nah berikutnya ke Mall Panakukkang
and pas kita mw ke mall, kebetulan Romy naik busnya lagi, huahaha anak2 pada ngira Romy mw ngikutin kita =))
so pas nyampee....

temen2 : waaaaaaa eh eh liat deeh ini kan busny si romyy waah beneran tuh kan dia ngikutin kitaa ! ! !
was wes wos
tika : udah masuk aja dulu, bus kayak gini mah banyak *dalem hati ngarep ketemu lagi*

kita masuk2 pada mencar, tika n kawan2 sekelas :D
sofy, manda, farah n tasya n tika :D
so kita ke food courtnya, eeh ada orang2 pada berkerumun bawa2 kamera and mike yang stand ntu, lagi2 kita pada heboh
ehh tuh kan beneer emang ROMY ada lagii, hahahaha kita langsung pada menjauhh, tika mw moto rasa2nya dah g bisa deh =))
so manda n sofy beli mie pangsit, huaa tika liatnya ngilerr garing2 grauk gtuu, mau dee tika pesen juga xD
sedangkan tasya mesen nasi timbel n farah mesen pempek tahu klo g salah berarti bener :D

alhasil kita makan bareng pas Romy dah pergi =)) LOL
huiih tika suka banget yang ada lemonnya, kuahnya, tika g nyadar klo itu saos pedes abis, entah kenapa tika betah banget makan tu ampe bersih :D
manda n sofy n farah kepedesan hihihihi :P
tika minta ayam yang masi ada di manda n tasya :P
skalian kuahnya dikit, wah duh tika rakus banget ni makannya *kyk orang kelaperan (emang laper si)* hihihihi

kenyang, langsung jalan lagiii, untuung sempet beliin oleh2 batik makassar ^^
pulang2 itung duit sama Muna *itung sisa*
Muna : iiih k2 barang2ny lucu dee mau nii huaaa
Tika : waduh, Muna tadi mang jalan kmana?
Muna : dstu juga, huaa mauu yang inii
Tika : hehehehe
abis ntu kita ternyata selama belanja asal masukin kembalian ke tas, g ke dompet alhasil itung lagi, oiah kita dapet duit lagi 1 jt, balik2 ke kamar ~~ngiittuuung dah kyk mata duitan hahahahhaha
kita tuh mikirnya mw beli oleh2 apalagi, dah gtu sempet kpikiran nyisain uang wat tar klo di Singapore, meski pada akhirnya dbayarin dulu sama kepsek n barang yang di bagasi cuma sekali lwat jakarta langsung riyadh, huaaa tau gtu kita abisin bener2 buat oleh2 lebih banyak lagi  T_____T nyesel deh

gpp deh lagi2 pelajaran wat kita2 semua =))

Tuesday :

huaa tonight was our announcement who are the winner etc, but in the morning, we went to museum together all group of SILN, we got 1 bus with SIS (Sekolah Indonesia Singapura)
and after that we went to Trans Studio, ahahhaha we take all the games there, not all, ada yang naik turun haduu bkin seruu banget dah xD

so we went back to hotel and prepare 4 closing ceremony huhuhu T____T
so from SIR, the winner are :
Tasya : story tell SMA
Muna & Ella : nari berpasangan SMP
Fira : matematika SD
and all got 3rd  :D

it's OK alhamdulillah, alhasil ngeborong hihihihi ^^

Wednesday :

huaa pagi2nya tika dkk lega banget masih bisa beli oleh2 dan ke tokonya langsung xD
beli kaos ini itu bisa dikata *NGEBORONG*
hashh tau gini tika beli smuaa xD
setelah ntu balik ke hotel, coz jam 1 dah harus brangkat ke airport, nyampe hotel ketemu Dilah n Reli yang dah mw ke jakarta, inget titipan mereka, langsung tika lari ke lift wat ke lantai 11 huiih
nyampe2 langsung ambil barangnya turun lagi, pake lift, untuunng liftny lancar, klo g tika kerempeng nih dari lantai 11 ke lantai 1.
langsung kasi ke mereka fiuuh tepat waktuu xD
lega banget, and naik lagi ke lantai 11 hihihi :D:D

so abis ntu beres2 lagi, huhuhu bawa SALAK
kata kepsek *nanti di DUBAI diperiksa salaknya* huahahaahhahahahahaha xD

ok time to go to Riyadh, langsung aja ya?
Singapore :

huiih ngos2an dari E4 ke F41 klo g salah
bawa barang beraat huhuhu oia tika lupa bilang, pas ntu anang nitip teri ma terasi, eehh diperiksa ma petugasnya pas di jakarta, n dbiilang ini gak bisa dbawa dek, mustinya masuk bagasi.
awalnya ditanya gini :
petugas : apa ini dek?
tika : ikan asin pak
pas dibuka.
petugas : wih teri
tika : oh maav pak gtw *huahahahhahahaha*

tika sebel banget liat tu terasi ma ikan teri g bisa masuk. tika dah ngebayangin aja tu petugas enak ye diambil terus terinya dibikin sambel abis tu mam deh bareng keluarganya, curaaaang xD *suudzon hahahahahha*
tika ceritain ke fida, eeh fida ikutan kesel hahahahahhaha xD
dia bilang iah tuh enak bangeett =))

lanjut ke Singapore_____
ketat banget ya ternyata huooh, cek sana sini, laptop aja musti di cek n dkeluarin dari tasnya --"
jaket musti lepas, hueeh bahkan waktu kita ngantri di WC aja pada dsruh antri tempat lain *untung pas ntu tika dah di dalem* DON'T WASTE UR TIME *hati tika bilang "IYE yang negaranye disiplin :))"

dah gtu akhirnya balik ke Riyadh xD
di pesawat...

Tika g puas ma lagu2 koreanya, kuraang, coz g ada SHINEE hihihi :D
dah gtu yang barat, tika cuma tau Taylor Swift, ga ada The Fray lagi :(
tapi gpp
dah gtu tika nnton film korea judulny The Host, tentang monster gtu, lumayanlah
eehh jendela pada dtutup jadi gelap tuh , udah serasa nonton bioskop mini sendiri ahhahahaha
tika paka acara NANGIS coz ada adegan antara cinta ayah sama anaknya hahahahhahaha xD
dalam kegelapan di pesawat, dsaat orang2 pada ber ZzZzZ ria, tika nangis karna sebuah movie =))
LEBAIII :P:P

habis ntu makan lagi hahahaha nyam nyam
ada ice cream enakk banggeeeddd haduu dalemnya cokelat, luarny crispyy humm kangenn ma tu es krimm xD
alhasil nyampe Riyadh dengan selamat, n tika tuh sibuk ganti kartu, cuma wat send him a message!!!
xD
ampe ribet tu tas tika brantakan demi diaa hihihihi :P:P
abisan kartu SAWA nyempil sih :D dah gtu kerepotan angkat barang masing2 segede ntu warna ijo --"

at least we arrived at SIR, and I met him, OMG, thank u, I miss him xD
I gave a news to unni n unni ihab
huaaa I miss Aisyaaa xD
I miss them all :D

so that's my story ^^

Makassar

Jakarta :

otw to Jakarta :
huaa so many clouds here, so I take photos of it, God, many thankful to U, U give me a normal eyes so I can enjoy all what I see T___T Alhamdulillah >< You are so perfect God, more than PERFECT :')
Wednesday afternoon
Farah : tika, kayakny yang pake jaket merah k2 kamu deh
Tika : hah?mana?ko farah duluan yang liat?tika aja adeknya malah liat belakaangan :))

after saw my brothers
tika : huaaaaa anaang abaang *kiss them* muaacchh how happy I am, to meet them xD after about 6 years I didn't meet them
anang n abang : hehehehhe

I don't know why after heard they sound, it's funny, so that's why I laughed so much, and it makes them laughed too, huahahhaha xD
so we talked together, and specially about my college, well my 1st brother said that it's better 4 me to take university in Riyadh.

humm not 4get, to take a narsist togetherrrr aahahahhahaha xD
how happy I am, thank u God, at least I can meet them again Alhamdulillah :)
oiaa so I gave them stuffs from my mom
and when I must go to makassar, they left me, huaaa let's meet again after I came back from makassar :D

Makassar :

otw to Makassar :
sebelumnya beli mam dulu, eh karena buru2 tika tu g sempet makan tu roti, alhasil mam lanjut di pesawat, udah gtu tidur bntar, dbangunin dsuruh makan lagi ma pramugarinya makanan dari pesawat huahahahhaa ywd skalian buang sampah campur ma talenan tadi pas udah abis :D
kepsek bilang ckckckck huehehehe ^^V abisan daripada buang sampah sembarangan hehehe :D 
dkasi permen FOX huaaa I love it xD

wednesday night :

huaa it's so hot, errr, we arrived there at 8 at night, humm and we went to Dheeta's house, she is huda's cousin, if it's not wrong that's mean right :P
I went to the bathroom, and they tell us, at 9 the lamp will off about 3 hours *huaaa and we are going fast to take a bath*
tika : oi cpetan mandi, tar mati lampu
anak2 yang lain : iaa huaaaa cepetan!!
tika : nyah, tar pas lagi mandi, klik, waaa hahahhahhaha
tannya : iah huahahahha oia ka aku ada cerita

tannya : waktu tu temen aku lagi mandi, terus aku takut2in hayoo cepetan mandinyaa tar mati lampu lhooo
temen tannya : (tidak menggubris)
tannya : eeh benran mati lampu akhirnya tu temen aku keluar g pake apa2 ke ruang tamu, huahahahaaahaha kan gelap2 gtu, ywd aku kasih handuk, aduuh kasian banget dah

I laughed so much to heard her story, y ampuun kasian banget, dari boong jadi beneran tannya ada2 aja si.
buuut, it already 9, the lamp weren't off huaa we feel dibuungin, pas jam 12 baru d mati lampu :)
I sent him a message about my number, and he didn't replied till I sent my sister to told him afraid he didn't got my message.I went to teras, sat there, hear our song, Never Say Never
I slept b4 outside, I mean dsamping teras, and the door was opened, if it wasn't opened, how hoooot err I bath of sweating huaa T___T

but, the mosquitos was bite mee, huaaa on my legs, there's 4 of it bites, how crazyy mosquitos huhuhu T___T
I stretch them, so I moved to the room, at 3 morning, manda n tasya still awake, they lil got surprised when I came in, the lamp and the fan were on, huaa how happy DUSSHH so I sleep away ZzZzZz

thursday, 2nd day :
Friends : tikaa, k tikaaa so much sounds called me to wake me up, c'moon it's subuh now
me : omg, I'm not pray ZzZzZz
till Huda got wake me up
huda : k atikah, ayo bangun dminta p masykur latian
tika : hiee?? *100 watt =))* ok lemme brush my teeth first huaaahhhm -_-

so I do exercises of dance with huda
in the afternoon we hang out together, to the beach, and pass Trans Studio.
at the beach we saw a couple, they are fight, huahahaha how sweet =))
so tasya did a lipsync to them
the girl : aah kamu jangan sentuh aku aku sebel sama kamu
the boy : sayang, kamu jangan gtu dong, aku g bermaksud

huahahahahhahahahha we laughed together, and huda's aunt said
"dsini banyak yang pacaran"

well that place is beautiful hauhahaha there's a lamp lil big, and it written LOVE, maybe when night's come it will turned on whaaw so romantic :)) oh it place called Akarena :D

friday, 3rd day :
humm at 12 we must check in at Singgasana Hotel :D
but, b4 go there we must go to Fajar to do an interview about this SILN and our school ^^
after that we go to Singgasana, while we arrived there, we looked at another students and it makes our heart beating, and more makes us have a spirit to be win xD

saturday never end

huaaa on that day, we have a good day ^^
we drank together, we drank starbucks together, before it we ever talked about it, we want to go to Starbucks together, we want to hang out together, bowling together, and now
it's all were came true :)

thank u God, ur scenario ><
I love u GOD ^^

T____T wanna cry, how beautiful this world, how fool I am if I weren't thankful to God :')

my father

well, this morning, at 6.00 I woke up and then I cooked noodles with meat ball, and eggs
after that we eat together hihi ^^
but only me and my father, and the other still sleeping
and we drank milk, and I saw my sister, she already woke up, but she still busy with her phone, well it's her problem, her eyes got red T___T how poor she is
and then I pick her a noodles, and eat with her ^^

and at least she told me what happened with her, and I gave her suggestion.
not too long while we eat, my father called our neighbour, Mr. Hamim
huahahaha we can hear it what they talked about, coz his window are our room LOL

Me and my sister got laugh, I think, my father just wasted his account, humm it's better to give me his account than he use it just to call our neighbour, right? :P:P

well, my love, i'm sorry that I didn't replied ur message, coz I still didn't fill my account, later ya? :D

Friday, November 20, 2009

Feel dizzy

di indo tika kurang tidur mulu, n kebetulan sekamar sama Munawaroh, kocak dah, kamar kita tu paling rapi ahuyy :P

dah gtu gorden tika buka lebar, jadi terang banget, nyamanlah
kita kurang tidur, balik2 ke hotel jam 10an, ngobrol and bicarain kegiatan wat besok, jadi skitar jam 12an kita tidur, bangun jam 5an, huaaa T___T
mata masih mata Riyadh, yea so I always got my eyes red
abis sarapan, kira2 jam 6.30, balik ke kamar sama Muna, TIDUR =))

kepsek ngetok, n ngebel, langsung bangun n buka pintu, kata kepsek "waduuh, tidur lagi"

^^V

sampe skrang, mngkin gara2 kurang tidur selama 10 hari, jadi banyak tidur nih di Riyadh :P

HP

pas lagi lomba nyanyi, tika lagi ngerekam sambil duduk, tanpa sadar hp jatuh n ilang
tika panik, mana hp, tapi feeling nyantai, nah pas itu tika noleh kblkang, n tika minta manda wat nelpon, nyambung tapi dmatiin, dah gtu dmatikan coba, gubraks dah

n tika dnger ada bunyi kerincing *ciri khas hp tika
hah?tapi g ada
langsung ilang tu suara
tika nanya ke tasya, n tasya rada senyum, bilang "gtw d tikong" dari matany tika bisa baca :P:P
n tiba2 p masykur juga nanya

kepsek : ada apa?
tika : hp saya ilang pak
kepsek : apa ciri2nya?
tika : ada gantungan warna biru pak *lupa bilang klo ada kerincing tulisan atikah
kepsek : abis itu?g ada yang lain?
tika : warna item dilipet
kepsek : setelah itu?
tika : udah pak
kepsek : hoo nanti saya tanyakan ke manajer
tika : yaahh

beberapa menit

kepsek : g ada katanya
tika : masa?heee bapak yaa????hihihihihihi
kepsek : lho?ko saya?saya g tau apa2
tika : yaah kmana ya?
kepsek : (nunjukkin sambil ketawa) hiaahahahahhaa iniii saya temukan dbawah
tika : waaaaaaa bapaaakk ngerjain sayaaa huahahahhaa, tasyong kerjasama yaaahhh???
tasya : iah tikong huehehhehehehe
tika : gubraks dah, tika dah yakin, tika tw bapak sama tasya bohong hueehehhehe


:D:D

Thursday, November 12, 2009

i can't stop

to hear The Fray - Never Say Never

makes me more remember of u,

love n miss u ><

koper baru =))

p masykur tu kepsek yang paling enjoy banget, abang bilang "tahun pelajaran kau enak, kepsekny dah gaul asik lagi, g kayak dulu"

huehehehe anehnya beliau tu tau klo koper tika baru, hihihihi kata beliau, atik pasti bilang ke ayah, yaah kopernya dah jeleekk mau beli baruu

huaahahaha padahal g gtu, toh tika aja beli bareng sama om tika, lwatin Al ROWAD xD
tu juga permintaan mama, ywd tika nurut aja dah

_______________________________________________________
I wonder how's him now?
Is he alright?
wanna meet him T___T

mati lampu

dsini jam 9 malem dah pasti mati lampu, huahahhhahaa
jadi pas baru nyampe di rumah sepupu huda, mendekati jam 9 tuh, pada ngebut semua mandinya, takutnya pas lagi asik mandi malah mati lampu huahahahahahhaa

tannya ada cerita, waktu tu kelas 1 SMP, temenny lagi mandi, terus ma dia dtakut2in, haioo tar mati lampu lhoo cepetaan
n temenny nyantai aja
eh alhasil mati lampu beneran, so dia teriak dalam keadaan masi pake shampoo keluar ke ruang tamu g pake apa2 hahhahaahhahahahha
tannya langsung kasi handuk ke temennnya, y ampun kasian banget dah

eh gtwnya mati lampu bneran pas jam 12an gtu
tika digigit nyamuk, manda n tasya lom tdur di kamar, tika tdur di ruang sebelum teras
pas tika masuk kamar pas jam 3, jadi begitu tika masuk kamar, lampu n kipas langsung nyala, DUS, tika langsung ditiupin kipas dalam keadaan keringetan sejuklah, langsung tepar ZzZzZ dah kyk film horor aja tika nongol n pas nyala lampu =))

nah baru hari ini mati lampu pas jam 9, huaah n sekarang dah nyala lagi :D:D
pas selama mati lampu kita semua pada ngumpul di teras, buat yel2 untuk SIR, dingin gelap2 liat bintang, make me remember of him, I miss him ><
wanna cry T____T RMNR I MISS U .......

1st *nulis ini keringetan panas T___T

huaaa alhamdulillah banget akhirnya bisa post juga hihihi ^^

ok dari pas mw berangkat, tika sms dia, pamit ><
walau dah pamit dari YM, tetep aja masi pngen pamit lewat sms huehehehhehe
jadi, sedih si walau 1 minggu, dah jauh, jarang OL, plagi klo dah kuliah yah?
humm emang bener si kata dia, yang harus dilakukan itu percaya, plagi kondisi jauh gini huhuhu T___T
miss him so bad ><
plagi pas sms tu nyampe2 engga, bales lama, kadang cepet kadang lama, dah gtu yah sebel dah ma hp akhirna

ok, jadi pas dari airport tu, antre, banyak banget orang2 pakistan klo g salah, pas ntu sempet motong baris, tu orang sewot marah2, tika akuin mang salah motong baris, kasian

tapi untung aja jadi ada barisan lagi, misah deh, akhirnya tu orang g marah2 g jelas lagi :P
pas mw masuk pesawat, TKW antri banyaaakkk banget, ampe bentuk huruf U tu barisan, hampir bentuk U si, tapi g nyangka banget bakalan sebanyak itu
kita masuk pesawat terakhir, tika kberatan angkat 1 tas pesenan k2 tika yang di bogor huhuhu tapi gpp seneng malah :D
tika duduk dket 2 TKW, baiik banget deh, terus ngobrol2 gtu huahahahahhahahha
yah tapi inget pesen2 keluarga, specially from ma mom ><
she said that I must very be careful of myself and all my things
yea so I locked my pocket :P
pas tika mw duduk, ada pramugari, namanya Novi, dia nanya
k Novi : studi banding ya dek?
Tika : eh, ia, ko tau?
k Novi : tau dong, adek aku sekolah di SIJ, n tar bulan depan tu mw ke Riyadh
tika : hooo
jadi adek dia namanya Oliviani, kelas 2 SMP, dunia sempit ya, bisa kebetulan ketemu gtu hihihihi
*y Allah tika mandi keringet ni malem2 ><*
abis ntu, tika moto2 awan2, aduh ciptaan Allah mang g ada bandingannya, subhanallah I must be thankful to God, that I have 2 eyes :')

uah, tika lagi g jelas ni nulisnya, berantakan tar aja dirapiin lagi, haduu dah seneng bisa nulis blog, tapi mood jadi rada ilang gara2 ni keringetan banget, mandi d bener2 --"

Tuesday, November 10, 2009

aisya di pagi hari :P

pagi2, dah kerjain Aisya *spupu*
pagi2 bener dia dah bangun, whooaa how cute a baby like her x)


and I talked to her, and she smiled xD

dear you....

I know I'll busy even tough it's only 1 week and more...
umm but I must keep contact with you T___T


apapun kondisinya, minumnya teh botol sosro *lho?
=))

always success 4 us, amiin :D:D

*huaa I'll miss you ><

I'll miss Aisyaaa TT____TT
and annie, icha, ryan, achmad n kodil a.k.a fadil :P

JAKARTA, I'm Coming ^^

today, I'll fly to Indonesia with Garuda ^^
Y Allah, hope everything's gonna be alright, amiin

moga2 semua lancar
dear my special reader ^^
and dear my best friend x)
tika kayaknya g update dulu ni blog selama 1 minggu lebih, tapi moga2 update lah, tika mau sempet2in nulis di blog ini biar ada kabar ^^

i'll miss u all ^^

Kecoa di bawah lenganku

*bukan Garuda di Dadaku lhoo huahahahha xD

jadi, tika lagi asik tidur, alarm hp bunyi SHINEE - Stand By Me, uh ribut banget, ambil n stop :P
tidur lagi, tiba2 di hati berbisik *TING, tika bentar lagi ada kecoa* tu my feeling...
but I don't care till...

pas tika angkat lengan n taro lagi *antara sadar n g sadar* kayak ngegepengin sumthin so soft u know it not hard :))
terus it itu lari, warna cokelat, hiaaa
yang tadiny 5 watt berubah total 100 watt

Tika : HAH????HIAAAAAAAAAAA HUSH HUSH
K Nana : (tika lagi tidur dsamping dia kbangun n cuma liat doang abis ntu tidur lagi)

pikir k Nana tuh di hatinya bilang "ini Tika ada apa sih berisik banget, pasti kecoa deh"

haduu terus terang tika suka shock banget klo liat kecoa, palagi yang terbang, inget ayah jadinya
pas ayah lagi nyuci, di lorong tu ada kecoa terbang, tika teriak2, abis tu kecoa tu terbang ke arah ayah, tika udah teriak2, ayah g gubris, alhasil tu kecoa nyamperin ayah, n ayah bilang "hush shuh huaahh"

=))

Sunday, November 8, 2009

huaah at last alhamdulillah :D

seneng deh hari ini, akhirnya masalah tika selesai juga dengan sangat baik sekali walau tempatnya kurang baik alias WC, hahahahaha

jadi pagi2 tuh dia narik tika, tika tetep senyum, n pas masuk dia minta maaf, n tika juga minta maaf deh, n bener kan rupanya salah paham, n saling berpelukan deeh aw aw so sweet banget yah?

dan yang tadinya di hati tika tu feel not good alias beban, jadi lepas n enteng getenteng xD

_______________________________________________________________________

ok hari ini juga kesel banget err, masa pas waktu dzuhur, gara2 masi telat di kelas, n di basement dah dimulai n kita tuh sekelas kcuali fadil, sholat di kelas yang ada karpetnya, persisny kelas 2 SMA, ada tannya n huda juga, tapi mereka berdua selesai sholat langsung turun kebawah, jadi guru tika nyari, parahnya di absen!!!
langsung ambil mike n ngomong, ANAK KELAS 3 SMA, BERDIRI!!

cuma FADIL doang, yang lain g ada hahahhhahahahha
alhasil dsruh dah panggil smua, iah lho pada turun rame2 1 kelas gyaaaaaaaaaaaaaaa
what a bad day, we as senior of course got shame

but 4 me????
I'm not always do that, some of my friends yea they do, but me not
OMG why must when I'm not joined then I kenaaa??
keseell banget, alhasil ywd deh mau gak mau ikuut
Aisya tegas banget sebagai ketua kelas, aw salut deh ma dia, bales pake bhs Inggris ke kepsek
emang bener si kita salah

humm tika tu sedih banget, kenapa pas tika ikut, g ada apa2, giliran g ikut, baruu kena
jadi selama 3 SMA inii, 1 kelas dah buat kesalahan berupa :
1.telat upacara, kebetulan inspektur upacaranya tuh KEPSEK lagii, aduuuh kena dah ><
"anak 3 SMA tak layak ikut upacara, lain kali musti buat baris sendiri" y Allaaahhh ><
yang kedua :
tika tuh seneng banget yang namanya jam pelajaran olahraga, selalu tika ikut, bahkan yang lain engga ikut, ywd tika dulu tuh ampe yang perempuan olahraga sendiri yang dari kelas tika, ma anak yang laki, yang lain g ikut...
tika tu pengen pada olahraga bareng, kan seru, sekarang ada Aisya ma Farah
naah, tika lagi kena ma yang lain, tika tu g ikut hari itu karena dminta buat g ikut, en latian buat ultah SIR
so KEPSEK minta nama2 yang g ikut olga hari itu
dan yang ketiigaaa :
nah yang sholat berjamaah ntu

PERFECT dah, ampe2 kata Kepsek, ini yang pertama dan terakhir... GOD ! ! !

Saturday, November 7, 2009

3 days left

I'll go to makassar, God, I must be optimistic that I can do it ;)

I must keep on my spirit ^^

_______________________________

today, dunno why I feel so tired, I want to take a rest, even tough it just a lil bit....
huaa I wanna chat with him ><
but, I must prepare 4 tuesday, waaa I'll leave Riyadh about more 1 week I think...

will miss him, n my family T____T

Friday, November 6, 2009

Friday Morning :)

I feel calm this morning, so I get up and take a bath, hoaa refreshing myself :D

so, I make a sphagetti huaa and it's delicious hikz hikz xD
how happy I am, I made it by myself, even tough my mom still give me help hihi but it's ok :D:D

humm I feel I can cook anything amiin xD
I wanna be like mom, can cook anything so she can make her family happy and proud of her, I wanna be like mom, who can give her family and other people a good foods :')
Mom I love you <3 and also my Dad x)
Because of Allah I can feel calm, so I opened the window and feel it wind, it's cold, but make my heart feel warmth ....

good morning my hunny and my friends hihi how are ya today? <3

Wednesday, November 4, 2009

me n Aisya n my sista


I love this baby, she is cute, very cute, huaa I love u my lil cousin ><

dancing :D:D

my mom dropped her tears...
when she saw me dancing 4 SILN T___T

mom, I love you ><
thank u mom to watched me dancing...
coz u never looked at ur daughters while they did it...

when I asked u about it, u said u can't see coz it's easy for u to drop ur tears...and u are so happy T___T

I love you mom ><
thank u y Allah to send me in this family ^^
how lucky I am :D:D

Tuesday, November 3, 2009

Mom....

after I watched a film with title Ice Princess

so it is about Casey who live with her mom as single parent
and her mom is a teacher who want her daughter will be a professional about physic, but Casey want to be a skater...

but at last Casey can reach her dream to be a skater, huaaa
this film was touched me, huaa I wanna cry, makes me remember of my lovely Mom x')

I love u Mom, hikz hikz u're the best Mom 4 me, how lucky I am to be born in this family

Alhamdulillah, that's all because of Allah <3

Monday, November 2, 2009

About The Strap :D

humm kira2 Tika kelas SMP, kelas 1 apa 2 apa 3 I can't remember well xD
but at that condition when I receive it from Pita, I can remember well
so, before she go to Indonesia, she told me like this
Pita : Tik, mw nitip apa tar dari Indo?
Tika : umm apa yah?pengen sumthin wat sum1 nih :D
Pita : humm ywd aku juga mw beli sumthin wat Reyhan
Tika : ywd Tika juga nitip sama beda model aja :D

and when she came back, she already gave it to his bf, and asked me
pita : tika, gmana dah kamu kasih lom?
tika : umm engga, tika lagi gtw mw ngasih gmana, udah tar aja lagi lom siap
pita : yaah ywd d secepatnya ya

and till he went back to Indonesia sum1 that I like on that time, I just keep it and saw it, my heart said "who is he?that will accept this strap?"
and I ever think that I want to use it by myself, but then I made a decision, I should give this strap to someone that I love.... <3

and, till the 1st time that I had a bf --"
and our relationship are LDR, pas mw ketemu, SIR ke SIJ, so we meet there, I want to give it, but dunno why my heart said "don't give it, coz I think he's not the right person" so I asked my sist, and she said "if ur heart told u that u can't, then better to follow ur heart"
ok, and at last I just gave him a shirt, and not long time after I came back from Jeddah, he called me and asked to break up LOL

and I've thinking about it strap
"feuuwwh thank u God, that I'm not give it to him, coz I already love this strap, I must give it to sum1 that suit with my heart"

and the 2nd bf.....
I looked at strap, I want to give it to him on his birthday, but, it feeling was came back, my heart said it again n again....
hummm again n again when I don't want to give it to him, he asked me to broke up, OMG, LOL
then I take a look on strap and dunno what to say, my heart was scream "huaaaaaaa y Allah, who will I give it to?or will I give it to my husband?huahahhaa c'mon it's still far away"

"uh I was thinking who is the person, a good person that I should give it to, and my heart said, (I don't want to find bf in Indonesia, I want to meet him since I was here, so I can know him and his family)"

and till one day.... :):):)

the 1st time I meet him, I can remember on that night in Indonesian Embassy, I was sat down on chair, and he was through on me, with Fahmi and Fahmi's cousin, at 1st I think that he's from Philippine huahahaha ^^V

coz at that time Fahmi still school at International School, so I think, oh maybe his friend, but I feel sumthin different, so I look at him, and I think he was looked at me too :P:P
dunno why and what's happen, I want to looked at him, my heart felt sumthin and said "I want to know this person"

day by day, I know him, more and more
till now, it feeling has come, u know it's different than before
I keep on my faith, my heart said "yes, it's him, u should give it to him, u can"

humm so on that night, I gave it to him hihihi and he gives me his bright smile and said "thank you"
waaaaaaaaaaaaaaa my heart goes beatiingg xD

congratulations, ur the person that I've been waiting 4 :)
so that's all about strap
thank u God, ur scenario are soo soo beautiful x)


NB : comment please :P

kacau

banyak yang bilang tika mirip ma k2 tika yang 1 ini, namany Ardiansyah panggil k Adi :D
dan k Adi sendiri pun sering dibilang orang2 PAK AMRUL =))

iah lho jadi tangga, dari p amrul, ke k adi, ke tika :P
jadi k Nana n Tika lagi di ranjang duduk biasa ngobrol2, n seperti biasany pula k Adi selalu nimbrung tiba2 dengan mulai lawaknya

k Adi : (sret2, suara langkahny yang nyeret lantai ampe bunyi)
Tika : (ni pasti k Adi)
k Adi : haaa hahahaha lempar bantal ke atas gaya girang slow motion
Tika : (melihat bantal yang hendak jatuh dari atas mendekat ke arah muka) huaaaa *dbuk*k Adiiii, huh (lempar balik)
k Adi : (gitu lagi)
Tika : udaah huahahahha geli nih liatnya
k Adi : uhahahahahha (loncat2 n mentang2 pake sarung kaki bentuk angka 4, jadi kyk buntung sebelah nauzubillah)
(udah gtu tangan bentuk kayak kacak pinggang tapi g nempel, tangan ngepal goyang2 sana kemari, n loncat2 deket nenek yang lagi lipet baju)
Nenek : (bengong, mungkin pikir hati beliau "cucu siapa sih ini?")
Tika : wadu, k Adi cucu kurang ajar HAHAHHAHA
k Adi : (pura2 jatuh biar ngagetin nenek, jatuhny pun polos, kaki yang dilipet itu dstu arah jatuhnya) *dbuk*
Nenek : (g ada respon, cuma bengong liatin)
Tika n k Nana : huahahahhaha dasar
(alhasil tika turun dari ranjang, n pas itu k adi ambil bantal n mukul2in ke tika, alhasil tika bales, g sengaja mungkin karena kebiasaan di kelas ma tu 3 orang, alhasil kayakny tenaga tika jadi lebih nih)
k Adi : (nunduk) hiaaa
Tika : (g sengaja narik kaos dalem k adi, kebetulan k adi g pake baju, cuma kaos dalem) *breeet*

k Adi : uaaaaa, tika!! sobekkk aw aw liat tuh melar (ceritanya kyk di film2 diperkaos) =))
Tika : HAHAHAHA k Adi konyooooll

mereka b3 melihat lengan tangan mereka dengan polosnya

Fadil, Ryan n Achmad, mereka bertiga, udah laki2 cuma 3 orang di kelas, usil, bandel lagi meski kadang asik juga, coz klo g ada mereka g ada yang buat rame n rusuh di kelas

so, hari apa persisnya tika lupa, yang jelas mereka bertiga duduk di belakang tika pada ngumpul, n tika pas di depan mereka, Achmad setannya dateng alias usilnya, colek2 n sedikit mendorong kepala tika, 1x, 2x, sabar...

pas 3x...

Tika : (berdiri n teriak) ACHMAAAD (tarik lengannya n gerang pake kuku ampe ngebekas) ^^V
Achmad : aahhh iah iah amppuun, sakit sakit
Tika : dasar, makanya jangan bandel huh (balik duduk n g liat mereka di blakang)
Achmad : (bisik2 sama Ryan n Fadil) eh, liat deh, sakit banget gila, Dil, lo mana bekas kuku tikah?
Fadil : (bisik2 juga) ia tuh, huu nih ampe ngebekas
Ryan : (bisik2 ikutan) hu uh, liat ni gua juga

Tika : (merasa ada sumthin2 dblkang, lantas noleh) humm?
(melihat mereka bertiga dengan polosnya saling menunjukkan bekas kuku di lengan mereka masing2) :))

Fadil, Achmad, Ryan : (terdiam dengan polosnya) --"

Sunday, November 1, 2009

Si CANTIK dari Jakarta dan Bekasi


huhahahahaha they are my friends :P:P
the one is Achmad Nurochim and Ryan Permana
they are so so beautiful right? :))

Saturday, October 31, 2009

if you know
that if u were me, so much that I want to tell you
deep inside here
I'll try to tell you

I want you to be mine
I don't care how
see my eyes, I want you
I just wanna be with you
I'll try with full of my heart
I wanna be honest
deep inside, from my heart

you now know that how much that I want you ><

Thursday, October 29, 2009

if only I could wish that tonight would never end T__T

_listening The Fray - Never Say Never_

umm x)

we walked together, we talked together, buuuuut we didn't talk much huuuh *gemeeesss
maybe he was shy aw aw huahahahha ^^V or he don't know what should he say :P
humm I gave it to him, the strap...
and he said thank u, and he used it huaa thank u so much
xD

huaah when I give it to him, my heart goes beating... >< now I start to miss u :( I feel it was not enough, I want to talk to you more more and more... God, Ur scenario... <3 humm wanna scream out loud, to call out his name... :):):) his smile... DON'T LET ME GO AND I WILL NEVER LET YOU GO ><

uh I wanna cry of happiness, but I can't, I'm too happy x)
never felt like this before...

This is what I've been waiting 4

huaaa I'm happy today x)

I meet him >< umm he was stand up in basement, and when I opened the door, I didn't realized that he was stand behind me, and when I look at back, he is smiling at me :">

huaaaaaaaaaaaaaa his face, the way he smile, so cute, I like him

huhuhuhu I love u more x)
and we talked at stairs of basement, but just a minute, it's ok but I'm happy, but wanna talk to him more ><
God, when we can talk face to face?
huaaa I like it when u smile :D

umm and I sing a song 4 u, did u like it?hihihi ^^

ok we'll meet at embassy, catch ya later my <3

about my brother's birthday

today is his birthday, my brother, Ardiansyah :D:D
so, we celebrated it together on 12.00 am OMG I'm in my nice dream, my sist wake me up, huaaahhmm T___T
but it's OK for my brotha :D

so we are on living room, we ate KFC together and take a pic, cut a cake, BLACK FOREST, that's my brotha's favourite cake
and after that, my brother got advices from my parents, and his uncle

so this is what we are waiting, OPEN THE GIFT from Mom, Dad, my Sist, and Me :D:D
there is 2 gifts, 1 choosed by me, and 1 choosed by my sist, and we buy it by my dad, my sist and me :D:D

so at first, he opened the 1st gift from me, it is a small cute Holy Al Qur'an *huaa actually I LOVE IT, but ok it's a beautiful Qur'an for him*

k Adi : hehehe makasi atik, *he want to cry I think :D*
tika : hehehe iah sama2 huaa take a photooo
and Dania take a photos of us :D:D

and I'm happy too that my brother at last got removed his braces 1 day before his birthday, so we smiled soo brightly <3
after that, the 2nd gift is, what he want...and he didn't realize it, he think at first that was a small watch, but when he opened it, it was NOKIA N79, OMG and he crying, and sujud....
he was surprised

k adi : Y Allah,,,y Allah, astaghfirullah
tika : iih jangan astaghfirullah, Alhamdulillah dun
k adi : ia ia Alhamdulilah huaaahaaaa (crying) makasi mama, bapak, diana, atik
tika : k adii, dengerin tika, 1 pegangan aja buat k adi, ini bagi2 pengalaman, bener2, RENCANA ALLAH ITU INDAH :)
k adi : ia tik, makasi :')

and...all was crying huaaa T__________T
he is soo happy, but...he already got dump by his ex, and he's waiting 4 her to sent a message to him and say "HAPPY BIRTHDAY"

but, it isn't come yet :( poor my brother huhuhuhu
tika : does she send u a message?
k adi : nope....
tika : it's okay bro
k adi : I did wrong if I waiting 4 her
tika : yea coz ur family are more care to you :)
k adi : yup

*God, thank u 4 sent me a nice person like R_____, wish that all my brothers and my sister will get someone that suit with them, amiin*

=)
I <3 u much Allah :D











and,,,I <3 u R_____ :)
huaa wish our love forever till the end of time, amiin x)

Wednesday, October 28, 2009

Begitu Indah

Bila cinta menggugah rasa
Begitu indah mengukir hatiku
Menyentuh jiwaku
Hapuskan semua gelisah

Duhai cintaku duhai pujaanku
Datang padaku dekat di sampingku
Ku ingin hidupku
Selalu dalam peluknya

*
Terang saja aku menantinya
Terang saja aku mendambanya
Terang saja aku merindunya
Karena dia...karena dia...
Begitu indah

Duhai cintaku....pujaan hatiku
Peluk diriku dekap jiwaku
Bawa ragaku...melayang...
Memeluk bintang

Kembali ke *

not only that, he is everything to me x)

<3 u <3 u <3 u ...

February

INDONESIA mode : on

=))

huaah kesel sel kesel banget nget nget tapi klo diinget pengen ketawa

jadi tuuh, tika jadi koordinator Umroh Februari taun ini..naah pas di hotel Mekkah, ada 1 guru yang kesel karena liat ada kelakuan anak2 yang g benerlah

alhasil ni guru awalny mendem, puncakny gara2 Tika n Ryan --"
nah kita ni sekelas rencananya mw jalan2 pas malem itu, alhasil kita sekelas ngumpul di 1 kamar, dan tika akuin klo tika tuh orangnya galak klo sama anak cowok sekelas *abisan mereka usil suka dorong, noel2 (ni noel2 paling kesel)

lanjut, pas tika ke tu kamar, ada Ryan, dia maklumlah anaknya usil banget, ampe2 ni anak perempuan kelas suka teriak2 kesel debat dsb...
nah Tika diusilin, otomatis Tika reflek, langsung Tika gebuk :P
Tika lagi g bisa marah saat itu alhasil ngakak, eehh Ryan dorong n Tika jatuh gitu aja ke ranjang --" *akhirnya makin mw gebuk dia abis2an

Tika : huaaaaaaaaaaaa
Ryan : HAHAHAHHA

kejar2an reflek keluar kamar g pake sendal 22ny, ketimbang g pake alas kaki, pasti lebih keras suara bedebam klo kaki injek tangga...
dan itu terjadi --"
Ryan pake acara lari2 ke lantai atas n bawah pula, n keselnya PAKE ACARA NGUMPET N TERIAK

Tika : huh mana tu anak?
pas ketemu
Ryan : Haaaa gyahahahhaha

Tika makin gahar *kesel* kejar2an berisik dah tu tangga gdebak gdebuk, n terakhir pas lewat tangga, ada pak 1 . . ..

tika lewatin tu bapak sambil lari,

Pak 1 : HEH HEH KAMU ! ! !

tika terus aja lari ampe pojok rupanya ada pak satuny lagi, sebutlah pak 2, nangkring depan pintu n cuma liatin tika gebuk n mukul Ryan *akhirnyaa

pas balik musti lewatin pak 1, rupanya dah ngomel2 =))

*blablablablabla n bla

tika lewatin aja sambil lari ke tu kamar balik
hiaa makin keras suaranya "ANAK2 KEMBALI KE KAMAR MASING2, G ADA ANAK LAKI2 DALAM KAMAR PEREMPUAN"

alhasil gagal dah anak2 kelas mw jalan saat itu huhuhuhuhu T____T
Fadil lagi maen PSP dnger tu teriakan n saat itu ada di tu kamar, langsung ngumpet dah anak2 perempuan pada bengong
tika naik ke ranjang yg dket pintu jadi g bgtu keliatan, tika bingung musti gmana, apa langsung pura2 tidur atau gmana, udahlah pasrah,,,
rupanya pak 1 tadi masuk kamar dmana tika beradaa!!!
n masih ngomel2 yaah mw gmw mata tika saling natap ma tu bapak, tika liat ke arah temen2 yang diblkang

P 1 : Kamu ini, kamu kan ketua panitia

tika : nunduk duan (dalem hati sempet2ny ketawa) "gyahahhahaha aduuh malu2in dah :P:P maav yah pak, bapak si gtw alasanny, tu Ryan iseeengggg >< klo g iseng saya g bakalan kejar2an, lagian juga Ryan pake acara naik tangga n kluar kamar sgala" anehnya, pas p 1 keluar, tika dketin k tita, n NANGIS =)) huahahahahha Tika : huaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huhuhuhuhuhuhu K Tita : cup cup cup (menghapus air mata tika aww so sweet hihihi sayang unni) ^^ Tika : unni takut, tar diumumin ma kepsek dbawah gmana?huaaaa K tita : g bakalan tika sayang, g bakalan beneran Tika : huhuhuhuhu *aduh ni tika klo inget2 geli banget, dari ngakak2 langsung nangis gtu aahh jelek =)) dah gtu kocakny Yuni bagian koordinator konsumsi, n Achmad ketos, bantuin Yuni, Achmad sambil mutusin pisang dari tempatny pun diomelin sama pak 1 !!! achmad manyun duan hahahahhahahaha ___________________________________________ english mode : on so, I wish that I can do umroh or haji with my love :) R__________ M___________ N________R______ God, make my wish come true,amiin ><

MISS U x)

huahahahha I'm happy lho :))

today our class have an exercise 4 tomorrow that we will have a selection 4 our school's birthday :)

and we will sing a song Gaby Idol - Begitu Indah and Hugh Grant ft saha lupa - Way Back Into Love

and so I must sing with my friend, and some of my friends do a song like "dododo nanana" etc

but...

seem that I'm nothing there, and I start to boring, I wanna cry, and I thinking that I'm a sensitive girl, I know, but I can't throw it away...

and Aisya, she seems know me, and she asked me, and also Farah, but Farah at that time was busy, so Aisya ask me to walk away, and then I tell her that I was mad, and sad and wanna cry and so on *I think, OMG how childish I am :(

but Aisya told me, is okay Tika :)

and,, while I'm sad but already cure but no all....HE SENT ME A MESSAGE gyaaa how happy I am

huaa but thank u Aisya, u are here while I'm sad too T___T
wish that I can be there 4 u too if u sad Aisya, but wish u always be happy and full of spirit ;)

so, my mood was totally changed about 360 derajat *lebaiii but it's REAL* huahahaha

huaa I'm happy that he come to my at the right time, huaa My GOD >< thank u thank u my love <3

hihihi ^^

wish that I always there 4 u too more more and more :)
even tough that we aren't always meet each other T__T

Tuesday, October 27, 2009

I have one love now :)

humm looks like we made it hihihihi


he is a kind person
he is a good person
he is a lovely person *hihi

"I Believe Her, I Respect Her,I Need Her and I Love Her From The Bottom of My Heart"

what a good and nice words x)
GOD, I can't wait, I want to meet him ><

could I say that I miss him so bad?

:):):)

Monday, October 26, 2009

Vanilla Love Lyrics

Ever since I fell in love, I can only see you

My heart is beating so fast

Hug me deep against your chest, while walking on the sidewalk, be sure to kiss me

To throw little tantrums on purpose, and to put on a cute act

To know your heart by the look of your eyes, to stay close together even when it’s hot

To link arms tight while walking, and infront of your house, give you a sweet kiss

CAUSE I LOVE YOU, CAUSE I NEED YOU
CAUSE I LOVE YOU, CAUSE I NEED YOU

If i don’t see you even for one day, I want to give you a kiss

I want to kiss, the sweet you

’til you can’t breathe and are about to burst, I’ll hug you

Until the end of time, I’ll love you

Even when i see sexy women, i’ll look straight ahead and keep walking

Late at night, i call you. I love you, I tell you countless times

CAUSE I LOVE YOU, CAUSE I NEED YOU
CAUSE I LOVE YOU, CAUSE I NEED YOU

If i don’t see you even for one day, I want to give you a kiss

I want to kiss, the sweet you’til you can’t breathe and are about to burst, I’ll hug you

Until the end of time, I’ll love you

After meeting you, each day is exciting,
After meeting you, each day my heart greets with flutters,
After meeting you, each day grows shorter,
After meeting you, each day’s end leaves me wistful,After meeting you, each day is mild and soft,
After meeting you, each day is filled with happiness,
After meeting you, I became a princess and,
After meeting you, I’m a happy girl

I LOVE YOU, I NEED YOU
I LOVE YOU, I NEED YOU


<3 <3 <3

FOREVER xD

everyday, always think about u
everyday, always smile
everyday, always keep on my spirit

since u come to my life
since u looked at me
since u stand beside me

u make my life complete
u make my life colourful
u make my life full of happiness

I love the way u smile
I love the way u are
I love the way u love me

:):):)

happier than before

I'm happy to say "Allah's scenario more beautiful than all scenario in this world" :)

what I want to say is He already took my heart, so Congratulations, I <3 U xD

:D:D

Because of You

do u know?

because of u I dreamed about u :))
in my dream, u said to me, I'm still online

LOL xD

Sunday, October 25, 2009

day by day

I know now :)

my God thank u 4 everything what u give me...
more than enough x)

ALHAMDULILLAH XD

wanna scream out loud to call his name xD

I <3 U :)

Saturday, October 24, 2009

OMG, my heart start beating :)

I'll keep on my spirit 4 study :D:D

GO GO ME :D:D

he said

I'm The One Who Wants To Be With You
Deep Inside, I Hope You Feel It Too (Feel It Too)
Waited On A Line Of Dreams And blues
Just To Be The Next To Be With You (MR.BIG-To be with you)

"never felt this close to her "

xD

and

Said : She came to my heart at the right time ♥



:D:D
let's see how this heart grow up :D:D

Y Allah, wanna Love him because of U, Allah :)
Y Allah, wanna be with him forever, till the end of time,, amiin :')
Y Allah, make us to love u more than our love :D
Y Allah, we are nothin without U x)
Y Allah, thank u thank u, Alhamdulillah xD

Friday, October 23, 2009

my Crush told me...

at last he said, sist, maybe I have a crush on you.....

MY GOD

am I dreaming?
not this is REAL REAL and REAL
HUAAAAAAAAAA what should I do now?
and I replied his messages *what?REALLY?this is u ______ ?How can?*
and he goes offline T_________T

God, I wanna like what Mr. Principal said to me, Hard to Get, and Never go...
if this is Ur answer GOd, wish it'll come true, and wish the answer is HE, amiinn

GOD I LOVE YOU ...........
GOd, make me moree love U more than anyone I've ever had....
:)
thank u my crush :D

Balloons

he gave me sweet ballons with love shape <3

he gave me by game, but doesn't matter 4 me :D
I'M HAPPY

><

thank u :">

GOD, till now I still can't believe it that he come when my ex dump me away T___T

thank u GOD, without U Allah, I'm nothin...
I LOVE U ALLAH x)

Thursday, October 22, 2009

OMG I LOVE YOU

y Allah, I love u I love u :D:D

God thank u so much, but what does it mean??
today in the morning I feel sumthin like telepathy but not telepathy I think, we can called "kontak batin" caillaah :))

so I feel that today's he will come, so strong, that feeling...
and then, what I've feel is become REAL
HE COME
GYAAA XD
OMG, I'm so surprised, how happy I am, to see him, after 1 month I didn't see him huaaa

T__T I'm happy really I am :') hikz hikz
huaa akhirnya, I can see him to come to my school, welcome dude ^^
humm but it just after a minute, and then he went away with his friends to another place, went shopping I think...
and I went home huhuhu T__T
but it's okay, hope that I can meet u sooo looooongg timme time x)

see u again....my crush :)

Sunday, October 11, 2009

Remembering My Cousin *alm.

I just saw on where he sat at class...
he always sit there, studying, bring his notebook (laptop)...
when the break time's come, he started to turn on his laptop and playin pet society or anythin :))
or after classes, he started to look people at our class, what we do, and sometimes I looked at him, and he looked at me too, and he said "what are u lookin at?" or "imma" with Japanese style...

and, my teardrops turn down on my cheek T_T
y Allah, hold him tight, and love him more than his mom's love to him...amiin

I love u my cousin...R.I.P :)
y Allah, forgive me if I said somethin wrong here [-o<

:D:D

I remembered when I was broken heart...

I just think, hufft than I must be steady, better for me to get married huh :))

but inside my heart, I want to feel what about go steady first?
I want to find my groom by myself though hahhahaha
what a colourful life, what life looked like without love?LOL

I think I'm not understand what the meaning of love is..
but I just know, the true love is with Allah :)

y Allah, what a beautiful scenerio, Ur scenario is morrreee good and more beautiful than anythin and anyone that I've ever know :)
Subhanallah :D:D

Wednesday, September 30, 2009

Y Allah, I Can't Believe It

I just can't believe he's gone now, he passed away, my lovely cousin, Ahmad Syahruddin . . .

he was born on 12th September 1992, same year with me . . .
we always together, he always asked me about homeworks . ..

God, it's too fast for him, bless him God . . .
We love u so much Ahyar :')

Monday, September 28, 2009

Still missing u

umm I saw at his facebook, he check his facebook today :D:D
he's online at facebook, but he isn't online at YM, for me .. still waiting

I miss him T__T
GOd, now I got lil flu, huaa hope I get better soon, amiin :D
what about him?is he alright now?
wanna see his face T__T

_______________________________________

hufft I school just 1 day, coz the King of Riyadh said that all of school in Riyadh must be on holiday till 3 October because of H1N1 --"

God, protect us, wish we always health, amiin :D:D

Sunday, September 27, 2009

Where Is He?

thank u God, at least I can join for this competition, I'll try to do my best to :D

God, why now I miss him?huhuhu I didn't have a chat with him in 2 days T__T
where is he?
my heart still ask me, where where and where?
God, is he alright?I hope so ><

I miss when he laugh . . .
I miss when he smile . . .
I miss the way he look at . . .
I miss him the way he pray . . .

God, where he is?I hope today I'll have a chat with him, amiin T__T
I saw on his facebook, he doesn't online huaaa
Dear God . . .
is it real or just another crush?
God, tell me, about his heart ...

Thursday, September 24, 2009

horeee xD

welcome back home huahahahha xD

humm I'm happy today, coz he came back from Madinah hehehe :D:D

I'm so so so happy ^^
alhamdulillah, he came back with safely :)
wish always happy n lucky for u dude :)

Wednesday, September 23, 2009

God . . .

at least she knew about her ex-bf T.T

how sad when I heard she cried on telephone. . .
God love her, poor her right now T__T
I can feel it, how hurt it is :(
I only gave her spirit, "life must go on gal"

but, we talked about her till we talked about pet society, lol =))
glad for me is she can laugh while she hurt :)
u must strong Pita, I know u can through this problem, believe me, Allah always do his best for you, and Allah had another plan more good than this :)

Tuesday, September 22, 2009

Wonder Girls - Saying I Love You

Youd always ask me,
how come you never say I love you?
do you really love me?

But you know,
I wanted something more sweeter,
I want to confess to you just like those lovers from movies, so that you wont forget

I've waited for the white snow
I'll confess to you now, the words I've held back

I love you
your smile brighter than the sunset
your two hands that embraced me
I love you, I love you

I promise that I will never leave you
I will always tell it to you face-to-face

You ask me what's to hesitate about,
is it that hard?
I want to hear what you got to say

But you know,
I wanted something more special,
I want a special day I can always remember, so that it won't pass forgotten

I've waited for the white snow
I'll confess to you now, the words I've held back

I love you
your smile brighter than the sunset
your two hands that embraced me
I love you, I love you

I promise that I will never leave you
I will always tell it to you face-to-face

I don't want to separate with you
not even a single moment
when I lean on you, I hope the time will stop
I love you

I love you
your smile brighter than the sunset
your two hands that embraced me
I love you, I love you

I promise that I will never leave you
I will always tell it to you face-to-face

I love you, I love you
loving you, loving you
I love you

... ... ... ... <3 ... ...

Monday, September 21, 2009

Green Day - Wake Me Up When September Ends

"Wake Me Up When September Ends"

Summer has come and passed
The innocent can never last
wake me up when September ends

like my father's come to pass
seven years has gone so fast
wake me up when September ends

here comes the rain again
falling from the stars
drenched in my pain again
becoming who we are

as my memory rests
but never forgets what I lost
wake me up when September ends

summer has come and passed
the innocent can never last
wake me up when September ends

ring out the bells again
like we did when spring began
wake me up when September ends

here comes the rain again
falling from the stars
drenched in my pain again
becoming who we are

as my memory rests
but never forgets what I lost
wake me up when September ends

Summer has come and passed
The innocent can never last
wake me up when September ends

like my father's come to pass
twenty years has gone so fast
wake me up when September ends
wake me up when September ends
wake me up when September ends

*humm September will over in this year, so see u again September on next year ;)

Sunday, September 20, 2009

Lebaran

Time to say, happy Idul Fitri Day :)
Minal Aidzin Wal Faidzin . . .

so Ramadhan for this year is over . . .hope that I can meet with Ramadhan on next year, amiin :D:D

how sad I am when Ramadhan is over. . .I want Ramadhan so long x) to get the Lailatul Qadr or Qadr night :D

umm today he is so handsome, I like his style hehehe :D:D
simple and religion but he didn't use hat of Islam (peci)
umm about my past, maybe I still have a feeling for him, but, hope that we can forgive for all mistakes that we did .. .

I dunno must I say to him or not, and is he forgive me or not . .

God, help me, give me to can through this. . .

God, hear all what my parents say, and genie they wish, make what they wish come true ><

amiin, God, thank you for all You give to us, thank you, Alhamdulillah x)

amiiinn

Friday, September 18, 2009

today?

huh I'm sad, he set his status on YM => Lagi Males Chat

huahahhaha though I confuse what should I do, talk to him?
I'm afraid I make him more boring hehehehe :D

so I think it's better for me to waiting him till he say something to me
but?
NOTHING huahahhahahahahha LOL xD
argh, I shouldn't like him T__T
or, just let it flow, and let it and see how far my heart will grow?

^^

Thursday, September 17, 2009

happy so happy

he was sitting beside me waaaa xD

but not beside me, so beside me there is my friend and he was sitting beside him, huahahha confuse :P:P

I can look at him, the way he smile, the way he talked about, the way he laugh, my God, may I love him?
I like him, and everything he do, makes me know that I want to know more about him x)

God, open my heart eyes, am I choose the right person?

Wednesday, September 16, 2009

umm . .

yesterday was strange, Manshur was called me on phone and he cried. . .

he said "tikaa atikaah, tolloong aku. . "
God, what's wrong with him I don't know, he only sent me messages and he said, u don't know what I feel, and what's my problem, but am I wrong if I cry?

and I replied, no u aren't wrong if u do cry, but tell me what's wrong?

and he wasn't reply my message . .

this is the first time for me to heard a boy cried . . .
poor him, wish God blessed him, aamiin :)

Sunday, August 30, 2009

welcome to the new world Aisya :)


her name is Aisya, thankful to Allah :D:D

she is cute after all, when she is crying, her sound like Timmy of Shaun The Sheep LOL =))

I love this baby ;)

GOD

i dunno now, what should i do, I got confuse with myself now . ..

maybe he's still in love with his ex but . . .

i don't want to disturb him. . .
but, i fall in love with him ><

God. .. Help me .. .

What should i do?

Thursday, August 27, 2009

happy day ;)

jadi hari ini, abis tarawih tadi, tika, tasya, farah, aisya, k fitri, k nana, k adi, k faqih, fadil n achmad, adon n adi jalan2 ke batha

hadu heboh di mobil nauzubillah, ngakak ngekek yang berujung lapar n makan

abis ntu pulang d . . .

the end

Wednesday, August 26, 2009

T__T

why i feel so tired?

maybe that because i didn't get sleep well . . .

I Know . . .

y Allah, i know my mom, please give her strength . . .
i don't want both of my parents got hurts by someone . . .

God, give them Ur love as much they love me, give them more Ur love . . .

God, i wish that who will be my husband that he is from a good family, he and his big family accept n give us their love, and so i am and my big family x)

*keep improving my english even though is bad :P:P

God, its ok if i get hurt, but it'll more hurt me if my parents got hurt by somebody . .. x( nauzubillah

i don't want it to be happen, please, always give them happiness x)

amiiin

my eyes had no more tears to cry . . . ?

_____________________________________________________

what a beautiful life . . .

Tuesday, August 25, 2009

y Allah

i'm very thankful to You y Allah, this is all because of You, ur scenario is moree beautiful than anything in this world, Subhanallah

I believe what You did n give to me is the best for me :):):)

I love You Allah x)
gimme more Ur love, please . . .

y Allah, ummmm may I . . . x) ergh it's so hard to tell

David Archuleta - Crush

I hung up the phone tonight,
Something happened for the first time,
Deep inside it was a rush, what a rush,
Cause the possibility that
You would ever feel the same away about me,
It’s just too much, just too much
Why do I keep running from the truth,
All I ever think about is you
You got me hypnotized, so mesmerized,
And I just got to know

Do you ever think, when you’re all alone,
All that we can be, where this thing can go,
Am I crazy or falling in love,
Is it real or just another crush
Do you catch a breath, when I look at you,
Are you holding back, like the way I do,
Cause I’m tryin’, tryin’ to walk away
But I know this crush aint’ goin’ away, goin’ away

Has it ever cross your mind when we’re hangin’,
Spending time girl,
Are we just friends, is there more, is there more,
See it’s a chance we’ve gotta take,
Cause I believe that we can make this into
Something that will last,
Last forever, forever

Do you ever think, when you’re all alone,
all that we can be, where this thing can go,
Am I crazy or falling in love,
Is it real or just another crush
Do you catch a breath, when I look at you,
Are you holding back, like the way I do,
Cause I’m tryin’, tryin’ to walk away
But I know this crush aint’ goin’ away, goin’ away

Why do I keep running from the truth,
All I ever think about is you
You got me hypnotized, so mesmerized,
And I just got to know

Do you ever think, when you’re all alone,
all that we can be, where this thing can go,
Am I crazy or falling in love,
Is it real or just another crush
Do you catch a breath, when I look at you,
Are you holding back, like the way I do,
Cause I’m tryin’, tryin’ to walk away
But I know this crush aint’ goin’ away, goin’ away


*yeah, this is my song xD

Taylor Swift - Teardrops On My Guitar

Drew looks at me, I fake a smile so he won't see
That I want and I'm needing everything that we should be
I'll bet she's beautiful, that girl he talks about
And she's got everything that I have to live without

Drew talks to me, I laugh cause it's just so damn funny
That I can't even see anyone when he's with me
He says he's so in love, he's finally got it right,
I wonder if he knows he's all I think about at night

[Chorus:]

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do

Drew walks by me, can he tell that I can't breathe?
And there he goes, so perfectly,
The kind of flawless I wish I could be
She'd better hold him tight, give him all her love
Look in those beautiful eyes and know she's lucky cause

[Repeat Chorus]

So I drive home alone, as I turn out the light
I'll put his picture down and maybe
Get some sleep tonight

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only one who's got enough of me to break my heart
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do
He's the time taken up, but there's never enough
And he's all that I need to fall into..

Drew looks at me, I fake a smile so he won't see

*umm i don't know this song suit on me, but . . .